• Wandelen met de pony's

  • Melken bij de boer

  • Workshop in leer

  • Picknicken

  • Op stap met de rietteeler

  • Meerdaagse wandeltochten

Arrangementen

speciaal ontwikkeld met onze buren. Dus geen andere groepen aanwezig.

Wandelen met pony's

Onze 2 shetlandertjes gaan graag met je op stap. Vanuit ons huis kan je een heerlijke wandeling maken.

Melken bij de boer

Wat komt er allemaal bij kijken eer er een pak melk in de supermarkt staat? Hier krijg je uitleg over, maar natuurlijk mag je ook zelf een koe melken en de kalfjes voeren. 500 meter bij ons vandaan. uur ongeveer 1 uur. Minimaal 2 personen €12.- samen. De volgende personen €3.- p.p.

Workshop in leer

Wil jij een tas maken; een schort; een kussen of iets anders voor in je interieur met een 'personal touch' eraan? Onze buurvrouw heeft een professioneel leeratelier en geeft graag een workshop AJP leer

Op stap met de rietteler in de weerribben

Met de boot laat de rietteler zijn werkgebied zien en vertelt hierbij natuurlijk alles over wat er allemaal moet gebeuren voordat het riet klaar is om op een dak gelegd te worden. Als het seizoen het toelaat kunt u ook zelf het werk van de rietteler ervaren. Zie voor meer informatie: Rietteelt.nl 5 tot 15 personen. Vanaf €10.- p.p. Deze excursie is eventueel te combineren met het outdoor cooking.

Rondtour luxe bus

In een luxe 18 persoonsbus de omgeving bekijken. U kunt kiezen voor een standaard tour, maar natuurlijk maak ik ook graag een tour aangepast aan uw wensen.